Media aandacht

Het is frappant dat je van de ene dag op de andere dag zoveel in de belangstelling staat.

Als musicus stond ik wel eens in de krant met een interview ofzo. Als we als Groningse band Paradiso hadden gehaald (ja ja. twee keer!) dan was de pers er direct bij, maar voor de rest moest het toch vaak uit je zelf komen.

Het lijkt wel alsof mijn e-mailadres en telefoonnummers public domain zijn geworden want iedereen weet mij te vinden de laatste maand.

Tot nu is er op de volgende manieren aandacht besteed aan het feit dat wij mee gaan doen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010.

Het begint met telefonisch radio-interview op de dag dat het grote nieuws bekend werd gemaakt. Mijn 1e optreden namens de Partij en prompt valt mijn telefoon uit . Dezelfde dag heb ik een TV inteview met OOG TV waarbij de verslaggever ter plekke de vragen bedenkt. Wel origineel, maar we gaan niet heel diep op de stof in. Ook in dezelfde week ben ik te gast in het programma Forum van OOg TV en deze keer gaat mijn mobiele telefoon af tijdens het interview. Het blijkt ADGM events te zijn die mij willen boeken voor een DJ optreden in de Jaar Beurs in Utrecht voor de klimaat conventie. Echt iets voor mij.

Dan is het rond de kerst even rustig en kan ik even op vakantie naar Nepal waar ik probeer meer duidelijkheid te krijgen over het besluit om tienduizenden beesten af te slachten en te offeren voor het Hindu geloof.

Ben amper weer terug en wordt gevraagd om iets te schrijven voor de verkiezingskrant die in Februari uitkomt. Even later moeten we de stemwijzer invullen en een profiel aanmaken voor Groningenkiest.nl en ik word getipt door Marianne Thieme dat Trouw in de buurt ook portfolio’s kan plaatsen.

Dan is er nog iets als Wiekiesjij.nl waar ik iets voor moet aanleveren en ondertussen word ik gevraagd een interview te geven voor de huis aan huis ‘ Weekkrant’. Deze krant schijnt gisteren bezorgd te zijn, maar ik heb hem nog niet gezien (waar is die tijd gebleven dat je nog een exemplaar thuis gestuurd kreeg na een interview?) . In dezelfde tijd blijk ik op de voorpagina te staan van de Gezinsbode met een verkeerde tekst. De tekst hebben ze van de website gehaald. Op zich niks mis mee, maar wel als het waterschap programma wordt geplaatst ipv het gemeenteraad programma. Gelukkig biedt de redacteur mij een kans om een soort persbericht te plaatsen waarin wij de speerpunten wel kunnen benoemen. En ik krijg de kans in 300 woorden te vertellen wat mij zoal bezig houdt. Dat artikel zal ik later hier ook plaatsen…

Vandaag iets geschreven voor een business krantje day ook wat wilde weten en zondag word er door jongeren een video over mij gemaakt. Het houdt niet op…

Zo, nu even wat eten in het Paleis en dan naar een buurt info bijeenkomst over een pand in de stad (achter mijn huis) waar ze ex criminelen in willen hebben. Ben benieuwd hoe dat afloopt.

Tot later

Advertentie