I believe I can Fly(er)

Vandaag met kanjers Folkert, Mirjam en Erika geflyerd (hoe schrijf je dat) en donderdagavond met Kirsten. Het grappige is dat ik eerst overtuigd was dat je met de volgende zin het meest succes hebt : ‘Mag ik u een flyer aanbieden over de gemeenteraadsverkiezingen?’…. en als ze niet reageren en ik heb nog tijd voordat ze doorlopen ‘…. van de Partij voor de Dieren’.  Ik hoorde Folkert echter met de deur in huis vallen met de zin: ‘wilt u een flyer van de Partij voor de Dieren?’ en ik merkte dat het beter werkte.  Je wilt het of niet! Gelukkig wilden de meeste mensen een flyer met het verkiezingsprogramma graag aannemen.

Een paar reactie van voorbijgangers;

-‘nee dank je….. oh zei je Partij voor de Dieren? (kijkt vertwijfeld, blijft staan en draait zich langzaam om) “ja doe toch maar! Bij de stemwijzer kwam ik op jullie uit, had ik nooit gedacht. Meestal kom ik nogal links uit, maar die pipo’s van Groen Links en SP zijn vóór het Forum en jullie punten bleken veel meer aan te sluiten bij mij’.

-‘Ah…jullie zijn die partij met die goede slogan! hahaha..Groningen Gromt tegen het Forum. Fantastisch!!!’

-‘Ik stem al op jullie en als ik een flyer meeneem is dat zonder voor het milieu.’

-‘Hey! Ik zag je nog in de krant!

-‘ik vind dat er kattenbelasting moet komen! Als mijn hond voor de deur van de buren poept hebben we de poppen aan het dansen en als ik dan wat zeg van de kattenpoep in mijn tuin zeggen ze dat zij daar niks aan kunnen doen’

-Nee…’wij willen geen politieke flyers in de winkel’

-‘ja hoor leg ze hier maar neer, zijn het leuke flyers?’ zegt de kapster ‘Ik sta er op met een foto’ zeg ik. Ze kijkt naar mijn te lange haar, lacht vriendelijk en zegt ‘oh..natuurlijk!

Ook in de openbare bieb, Vera en Puur mochten wij stapels flyers neer leggen! Dank!

Morgen vroeg naar het UMCG voor een video shoot en dan maar hopen dat ze er iets leuks van maken.

Tot de volgende keer. Dan zal ik wat stukjes laten zien die ik onlangs heb opgestuurd naar allerlei media.

Gerjan

Advertentie